[Howto] Bestandsrechten (XP) veranderen

didaaf

New member
Is een optie maar misschien makkelijker om de volgende ronde EASEUS partition tool te gebruiken. Kun je een exacte clone van je schijf of partitie maken en kopieeren naar je nieuwe schijf.

Zelfs Windows in zijn geheel...start gewoon op, drivers en noem het maar op werkt direct. Geen gelul met opnieuw installeren of weet ik het maar gaan met die banaan...ideaal programma!!!


http://www.partition-tool.com/
 

didaaf

New member
Ok sorry ik dacht even dat je bedoelde dat je dit soort problemen tegen kwam na het verplaatsen van mappen of partities. Dat wil namelijk ook niet altijd vlekkeloos verlopen en aangezien ik onlangs een stoelendans met schijven heb gedaan zonder zin alles opnieuw te installeren raakte ik enthousiast over het feit dat dit straffeloos ging met desbetreffende prog.

Maar uh sowieso wordt je schijtziek van dat rechtengedoe in Windows. Nieuwe pc in elkaar geknutseld voor mijn broer met een verse windows 7 erop en man man wat een ellende. Weet u zeker dat u dit wilt weet u zeker dat u dat, u heeft geen toegang tot....teeeeeering. Ik gooi die rotzooi altijd meteen uit want daar kan ik niet tegen hoor. Het gaat zelfs zover dat als je iets download en je zet het in de verkeerde map dat je die hele content niet eens kan vinden viel mij ooit op in Vista. Moet je ook weer bepaalde zaken uitgooien of een map gebruiken die ms voor je heeft aangewezen...mag ik dat ff zelf uitmaken het is MIJN pc ;)
 
Bovenaan